Kapunyitó automatikák

 

   Árlista    

CAME kapunyitó automatikák

  • Szárnyaskapu nyitók
    • Karos
    • Csuklókaros
    • Süllyesztett
  • Tolókapu mozgató motorok

Karos szárnyaskapu müködtető motorok

Nagy választékban lakossági, társasházi és ipari használatra a kapuszárny méretéhez és súlyához igazodva, acélcső vagy zártszelvény kapuoszlopok esetén.

ATI, KRONO, AMICO, AXO típusok.

 

Csuklókaros szárnyaskapu mükődtető motorok

Nagyméretű(keresztmetszetű) tégla, kő vagy beton oszlopokra szerelt kapuk esetén a kapuszárny méretéhez és súlyához igazodva. Lakossági, társasházi és ipari használatra használjuk.

FAST, FERNI, FLEX típusok.

 

Süllyesztett szárnyaskapu hajtás

Térszínbe süllyesztett “láthatatlan” vízhatlan motor. Magas minőségi és az IP67-es szabványoknak megfelelően tökéletes működést garantál. Javasolt kapuszárny : max 3,5 m , 400 kg. Különböző adapterek segítségével 140 °-os és 180 °-os nyitás is biztosított max. 2 m kapuszárnyak esetén.

Szárnyaskapuk esetén a megfelelő vezérlőpanel beépítésével részleges nyitás is biztosított.

 

 

Tolókapu mozgató motorok

Lakossági, társasházi és ipari területre 24V-os és 230V-os motorokat bő választékban kínálunk normál vagy intenzív használatra egyaránt.

Egyes típusoknál részleges nyílással a “kiskapu funkció” is biztosított.  Motorkiválasztás: a kapu méretéhez és súlyához igazítva.

Kiegészítők tolómotorokhoz: fogaslécek, tolókapu fék, lánchajtás.

 

Egyébb automatikák

 

Karos Sorompók

Automata karos sorompó rendszerbe állítása ideális megoldás parkolók, parkolóházak, mélygarázsok bejáratok lezárására, akár nagy forgalmú helyekre is, maximum 7,6 m nyílás lezárására.

 

Láncos Sorompók

ACAT automata

A láncos sorompókat exkluzív megjelenésük alapján elsősorban építészetileg igényes, városi beépítettségű környezetbe ajánljuk.

A sorompó lánc kifeszítésével maximum 16 m nyílás lezárására alkalmas. Csatlakoztatható hozzá távvezérlő beléptető rendszer vagy nyomógomb.

 

Elektromos parkolóőrök

Parkolóőr mely távkapcsolónál egyszerűen és kényelmesen működtethető, így önnek mindig szabad parkolóhelye lesz.